Skadedyrhandel.no

TIPS

Er du plaget med duer?

Mange opplever at duer blir en plage. De opererer ofte i store flokker, og flytter seg til  flere steder i løpet av døgnet; et sted for å hvile og hekke, et annet for å speide etter mat m.m. Ekskrementer fra duene inneholder sterke stoffer som bryter ned maling på fasader. Ekskrementene tilgriser flater som rekkverk, balkonger gesimskanter, vindusposter m.m. Dueekskrementer på fortau foran inngangsparti vil bli fraktet inn i lokalene med gående.

Vi i Skadedyrhandel har mange alternative løsninger for deg.

For mange vil montering av fugleskremmer hauk være et enkelt og godt alternativ.  På gesimskanter og tak kanter vil det ofte være mulig å montere avvisnings system som Avipoint P14 og Avipoint P20. Disse kan enten limes med Soudal silikon lim FIX ALL eller skrues fast om det ikke er fare for vanninntrenging gjennom skruene. Dette hindrer duene å sitte å speide på tak og gesimskanter og de flytte til et annet sted. 

Brukes system beregnet på måker, vil det ofte ikke oppnås ønsket resultat mot duer. Det samme gjelder om system mot måker benyttes mot duer. Sitter fuglene på buede tak eller på lyktestolpen utenfor, vil daddi Long leg kunne benyttes. Daddi long leg finnes i 2 utgaver, en på 1,3 m og en på 2,4 meter.

Andre tips

0
    0
    Din handlevogn
    Handlevognen er tomFortsett å handle