Skadedyrhandel.no

TIPS

Er du plaget med måker?

Mange opplever at måker til tider kan bli meget forstyrrende for våre normale aktiviteter. Om du skal nyte en fin dag i hagen eller på balkongen er det til tider mange som blir direkte plaget av måkene sin tilstedeværelse. I hekketiden kan måker opptre direkte truende og lage mye lyd som forstyrrer dagliglivets fred. Blir båten din tilsmusset av måkeekskrementer? Får du måkeekskrementer på balkong eller uteområde?

Vi i Skadedyrhandel har mange alternative løsninger for deg.

For mange vil montering av fugleskremmer hauk være ett enkelt og godt alternativ.På gesimskanter og tak kanter vil det ofte være mulig å montere avvisnings system som Avipoint G20. Disse kan enten limes med Soudal silikon lim FIX ALL eller skrues fast om det ikke er fare for vanninntrenging gjennom skruene. Dette hindrer måker å sitte å speide på tak kantene og de vil i mange tilfeller ikke trives og flytte til et annet sted. Brukes system beregnet på duer vil det ofte ikke oppnås ønsket resultat mot måker. Det samme gjelder om system mot måker benyttes mot duer.

Sitter fuglene på buede tak eller på lyktestolpen utenfor, vil daddi Long leg kunne benyttes. Daddi long leg finnes i 2 utgaver, en på 1,3 m og en på 2,4 meter.

Andre tips

0
    0
    Din handlevogn
    Handlevognen er tomFortsett å handle